Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

Pyetjet më të shpeshta

1. Ku mund ta marr Certifikatën e Lindjes ?

  • Në zyrat e Sektorit të Gjendjes Civile

2.  Ku mund ta marr Certifikatën e Martesës ?

  • Në zyrat e Sektorit të Gjendjes Civile

3. Ku mund ta marr Certifikatën  e Bashkësisë Familjare ? 

  • Në zyrat e Sektorit të Gjendjes Civile

4. Numrat kontaktues të Komunës së Mitrovicës ?

5. Cilat ditë punon komuna ?

  • E Hënë – Premte (08:00-16:00)

6. Ku mund ti shoh Konkurset e Komunës ?

7. Ku mund ta marr Aplikacionin për Punësim ?

8. Ku mund ta marr aplikacionin për Bursa ? 

9. Cilat ditë mund ta takoj Kryetarin/Nënkryetarin? 

  • Të Enjten nga ora 09:00- 16:00

10. Ku mund ti marr formularët për Subvencione të Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport ? 

11. Ku mund ta marr formularin për Kërkesë/Ankesë ? 

12. Numri kontaktues dhe adresa e komunës ? 

13. Ku mund të drejtohem për ndihma ushqimore ? 

  • Në Drejtorinë për Mirëqenie Sociale

14. Cilat dokumente me duhet për të aplikuar për Leje Legalizimi ?