Republika e Kosoves

Skënderaj

Shëndetësi dhe mirëqenie Sociale

Drejtoria për Shëndetësi e Mirëqenie Sociale

Drejtore e Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Rrezarta Hasani Ibrahimi

Data e lindjes: 15.11.1991

Vendlindja: Mitrovice

Vendbanimi: Skenderaj

Edukimi: Ekonomiste

E-mail: rrezarta.hasani@rks-gov.net

Tel: 048/123-836