Mirësevini në Shtime

 

Faqja e Shtimes do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!                   

 

Historiku

Në Web faqe të Komunës së Shtimes qytetarët do të mund të njihen me strukturën organizative të ekzekutivit dhe legjislativit, në radhë të parë e pastaj edhe për rolin, detyrat dhe përgjegjësitë ndaj qytetarëve.

Të gjitha ngjarjet me rendësi për komunën dhe më gjerë do të prezentohen në këtë faqe.

Asnjë vendim i Kuvendit Komunal, asnjë Rregullore, asnjë Urdhëresë dhe asnjë akt zyrtar i Komunës nuk do të jetë i padiskutueshëm dhe i pa publikuar në Web faqen zyrtare të Kuvendit Komunal.

Të gjitha këto do të bëhen publike me qëllim të përmirësimit të shërbimeve për qytetarët e komunës dhe më gjerë.

Faqja elektronike e komunës do t'i mundësojë qytetarëve tonë, kudo që janë, të njihen me rrjedhat e zhvillimeve në të gjitha sferat.

Strategjia zhvillimore e komunës, zhvillimi i biznesit privat, zhvillimi ekonomik, mundësia e investimeve, ngjarjet nga jeta e kulturës, sportit dhe aktiviteteve tjera do të jenë pjesë aktuale të Web faqes duke pasur hapësirë, gjithherë, për komunikim të ndërsjellë me qytetarin dhe lexuesin.

Lajme

U MBAJT KONFERENCA “KU DO TË JETË ARSIMI I SHTIMES NË VITIN 2018?”
29 shtator 2014
Komuna e Shtimes në bashkëpunim me Qendrën për Avancimin e Performancës së Arsimit (QAPA) në Prishtinë, mbajtën konferencën me temën: "Ku do të jetë arsimi i Shtimes në vitin 2018?". Të pranishëm në këtë konferencë ishin ministri i Infrastrukturës z. Fehmi Mujota, zëvendësministri I Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Nehat Mustafa, prof. Halim Hyseni, drejtor i QAPA, përfaqësues nga kolegji "Mehmet Akif", kryetari i komunës së Shtimes z. Naim Ismajli, drejtorë shkollash, vijuesit e trajnimit "Lideri i shkollës së shekullit 21 " si dhe mysafirë të tjerë.
më shumë...

NESËR MBAHET KONFERENCA “KU DO TË JETË ARSIMI I SHTIMES NË VITIN 2018?”
26 shtator 2014
Nesër prej orës 9:00 fillon konferenca me temën “Ku do të jetë arsimi i Shtimes në vitin 2018”, të cilën është duke e organizuar Komuna e Shtimes së bashku me Qendrën për Avancimin e Performancës së Arsimit (QAPA) në Prishtinë. Konferenca në fjalë, do të mbahet në Shkollën e Mesme Profesionale në Shtime.
më shumë...

PËRGATITEN BLETARËT SHTIMJANË PËR KUJDESIN QË DUHET PASUR PËR BLETËT GJATË DIMRIT
25 shtator 2014
Duke pasur parasysh se sezoni dimëror po ofrohet, në të mirë të feremerve shtimjanë që janë kultivues të bletëve, nga Sektori i Bujqësisë në Shtime, i udhëhequr nga z. Ejup Ismajli është organizuar një seminar me temën “Përgatitja e bletëve për dimër”.
më shumë...

 

Aplikimi Online

Statuti i Komunës

Statuti i Komunës...

Lajmet e fundit

Si i shpenzon komuna paret tona

0290/389-016

prej orës 08:00-16:00

më shumë

Dërgo e-mail...