Republika e Kosoves

Shtime

 

Nr. Emri dhe mbiemri Nr. i Votave Subjekti Politik Telefon E-mail
1 PËRPARIM  RAMUSA 454 PDK 044/374-238 papi804@hotmail.com
2 SHEFKI  DAUTI 268 PDK 044/996-100 sheki_7@hotmail.com
3 HEROLIND SELMANI 247 PDK 044/445-477 lindi_14_70@hotmail.com
4 RESHAT MUJOTA 235 PDK 044/155-156 reshat_mujota@hotmail.com
5 ARBRESHA  SYLA 233 PDK 044/411-071 arbresha.syla@hotmail.com
6 MILOT DELIU 229 PDK 045/518-400 milot_deliu@live.com
7 MEDINA  BRAHAJ 154 PDK 045/843-926 mediina-@live.com
8 FATMIRE FERATI 147 PDK 044/228-533 fatmireferati939@gmail.com
9 NAIM ZEJNA 2,219 LDK 044/206-008 naimzejna@hotmail.com
10 SKENDER HYSENI 232 LDK 044/170-250 lh36866@ubt-uni.net
11 ZARIFE REXHAJ 147 LDK 044/803-555 dr.zariferexhaj@gmail.com
12 VALENTINA HALILI 123 LDK 044/909-805 valentina.halili91@gmail.com
13 RUZHDI JASHARI 1,939 LVV 044/228-342 ruzhdi.jashari60@gmail.com
14 BESNIK SEFERI 168 LVV 044/793-837 besnikseferi5@gmail.com
15 MARIGONA PAJAZITI 108 Pavarur 044/601-653 marigona.pajaziti96@gmail.com
16 FEHMI HYSENAJ 1,297 NISMA 044/142-888 fehmihysenaj@gmail.com
17 ADELINA BEQAJ 114 PDK 045/951-605 adelinabeqaj6@gmail.com
18 ISAK  MUSLIJA 1,041 AAK 044/932-266 isakushtime15@gmail.com
19 DIARTA VISHESELLA 74 AAK 045/313-123 diartav@outlook.com
20 MUHAMET  ADEMAJ 450 AKR 044/208-161 muhamet.ademaj7@gmail.com
21 REXHEP GASHI 402 LB 044/228-432 regjep-gashi@live.com