Republika e Kosoves

Shtime

LISTA E STAFIT UDHËHEQËS POLITIK DHE ADMINISTRATA KOMUNALE E SHTIMES përditësuar më 01.09.2020

Adresa: Rruga Tahir Sinani, Shtime 72000

e-mail: info.shtime@rks-gov.net

tel: +383 0290/389-016

prej orës 08:00-16:00