Mirë se vini në Shtime

 

Faqja e Shtimes do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!                   

 

Historiku

Në Web faqe të Komunës së Shtimes qytetarët do të mund të njihen me strukturën organizative të ekzekutivit dhe legjislativit, në radhë të parë e pastaj edhe për rolin, detyrat dhe përgjegjësitë ndaj qytetarëve.

Të gjitha ngjarjet me rendësi për komunën dhe më gjerë do të prezentohen në këtë faqe.

Asnjë vendim i Kuvendit Komunal, asnjë Rregullore, asnjë Urdhëresë dhe asnjë akt zyrtar i Komunës nuk do të jetë i padiskutueshëm dhe i pa publikuar në Web faqen zyrtare të Kuvendit Komunal.

Të gjitha këto do të bëhen publike me qëllim të përmirësimit të shërbimeve për qytetarët e komunës dhe më gjerë.

Faqja elektronike e komunës do t'i mundësojë qytetarëve tonë, kudo që janë, të njihen me rrjedhat e zhvillimeve në të gjitha sferat.

Strategjia zhvillimore e komunës, zhvillimi i biznesit privat, zhvillimi ekonomik, mundësia e investimeve, ngjarjet nga jeta e kulturës, sportit dhe aktiviteteve tjera do të jenë pjesë aktuale të Web faqes duke pasur hapësirë, gjithherë, për komunikim të ndërsjellë me qytetarin dhe lexuesin.

Lajme

Kryetari, z.Naim Ismajli vizitoi, z. Ramush Haradinajn, në Francë
29 mars 2017
Shtime, më 29.3.2017: Gjatë pjesëmarrjes në Sesionit Pranveror të Kongresit të Autoriteteve Lokale të Këshillit të Evropës, në Strasburg, kryetari Naim Ismajli, bashkë me  më shumë...

Muzeu Kombëtar i Kosovës, mobilizon të rinjtë në aktivitete të ndryshme
28 mars 2017
Shtime, më 28.3.2017: Sot, në organizim të Drejtorisë Komunale për Kulturë, Rini dhe Sport, duke filluar nga ora 10:00 në sheshin “Ahmet Shtimja” është vendosur autobusi i Muzeut Mobil, i cili mundësohet nga Muzeu Kombëtar i Kosovës, ku gjatë ditës do të punohet me 100-200 të rinj, në këto aktivitete:

më shumë...

Në Kongresin e Autoriteteve Lokale të Këshillit të Evropës merr pjesë edhe delegacioni i AKK-së
28 mars 2017
Autoritetet Lokale të Kosovës përmes një delegacioni të Asociacionit të Komunave të Kosovës , kryesuar nga z.Naim Ismajli - kryetar, z.Agim Veliu – nënkryetar, z.Gradimir Mikiq – anëtar i  më shumë...

 

Aplikimi Online

Lajmëro korrupcionin

Lajmet e fundit

Si i shpenzon komuna paret tona

Kontakto Komunën

0290/389-016

prej orës 08:00-16:00

më shumë...

Dërgo e-mail...