Republika e Kosoves

Kaçanik

Njoftim per degjim publik – PLANI I PUNËS SË EKZEKUTIVIT 2022-2025

2021/12/21 - 4:22

Të nderuar qytetarë në dëgjimin publik të datës 23 dhjetor 2021 përveç temës rreth të arriturave dhe sfidave për vitin 2021 do të diskutohet edhe rreth Platformes së Kryetarit të Komunës. Ju mirëpresim për të qenë pjesë e diskutimeve.

Draft. PLANI I PUNËS SË EKZEKUTIVIT 2022-2025