Republika e Kosoves

Kaçanik

Nr. kontaktues të institucioneve

Stacioni i Policisë,
0290/ 380 834

Zjarrfikësat
0290/ 380 545; 038 200 46 443

Gjykata Komunale
038/502 445

QKMF
0290/ 380 344

Qendra për Pune Sociale
0290/ 380 761; 038 200 46 416

Njësia e Ujit dhe Kanalizimit “Bifurkacioni”
0290/380 113