" /> --> Fshatrat – Mitrovicë e Jugut
Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

Fshatrat

Komunën e Mitrovicës si njësi territoriale e përbëjnë qyteti i Mitrovicës, fshatrat, vendbanimet dhe lagjet urbane.

 

Përfaqësuesit e fshatrave dhe lagjeve të qytetit të Mitrovicës

 

Fshatrat e Komunës së Mitrovicës janë këto:

 

 1. Bajgorë
 2. Bare
 3. Batahir
 4. Broboniq
 5. Dedi
 6. Gushac
 7. Kaçandoll
 8. Kçiq i Madh
 9. Kçiq i Vogël
 10. Koprivë
 11. Koshtovë
 12. Kovaçicë
 13. Kutlloc
 14. Lisicë
 15. Lushtë
 16. Magjerë
 17. Mazhiq
 18. Melenicë
 19. Ofqar
 20. Pirq
 21. Rahovë
 22. Rashan
 23. Rekë
 24. Rzhanë
 25. Selac
 26. Shipol
 27. Shupkovc
 28. Stantërg
 29. Stranë
 30. Suhodoll i Epërm
 31. Suhodoll i Poshtëm
 32. Frashër (Svinjarë)
 33. Tërstenë
 34. Tunel i Parë
 35. Vaganicë
 36. Vërbnicë
 37. Vidishiq
 38. Vidomiriq
 39. Vinarc i Epërm
 40. Vinarc i Poshtëm
 41. Vllahi
 42. Zabërxhë
 43. Zasellë (Kodër)
 44. Zhabar i Epërm
 45. Zhabar i Poshtëm
 46. Zijaqë