Republika e Kosoves

Gllogoc

Komitetet Konsultative

Komiteti Konsultativ për Zhvillim Ekonomik, Mbrojtje të Ambientit, Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Anëtarët:

Fitore Sefiu-Shabani

Burim Dvorani

Arbresha Haziqi

Violeta Ipshi-Bujupi

Basri Gashani

Komiteti Konsultativ për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport

Anëtarët:

Gentrit Mulaku

Resmije Krasniqi

Nuhi Nika

Zyrafete Morina

Robert Nuha

Komiteti Konsultativ Komunal për Personat me Aftësi të Kufizuara

Anëtarët

Shemsi Berbatovci

Ariana Isufi

Jehona Abdyli

Arlindë Krasniqi

Burim Fazliu