Republika e Kosoves

Hani i Elezit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale për Komunën e Hanit të Elezit

2021/11/04 - 11:31

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare  të Zgjedhjeve Lokale për 38 Kuvendet Komunale, të cilat u mbajtën më 17 tetor 2021.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për shpalljen e këtyre rezultateve pas përfundimit të të gjitha procedurave në vendvotim dhe në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve, si dhe kur të gjitha vërejtjet që u përkasin procesit të votimit dhe numërimit janë vendosur nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe nga Gjykata Supreme e Kosovës.

Sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Kryetarë i ri i Komunës së Hanit të Elezit është z.Mehmet Ballazhi Kandidat nga Partia Demokratike e Kosovës.

Rezultatet sipas subjeteve politike dhe të anëtarëve të rinjë të Kuvendit të Komunës së Hanit të Elezit janë:

177 PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVES      35,38%             6

144 LEVIZJA VETEVENDOSJE!                        21,73%               3

160 LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVES      21,48%               3

121 ALEANCA PER ARDHMERINE E KOSOVES  21,41%          3

 

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVES

 

1 FLORIM SHKRETA                                                             1654 vota

17 AVNI HASALLARI                                                              195 vota

9 RESUL SUMA                                                                        192 vota

3 XHEVAHIR DERNJANI                                                         167 vota

14 IBADETE KALISI                                                                    75 vota

8 EMINE LURI QAZIMI                                                                71 vota

 

144 LEVIZJA VETEVENDOSJE

 

1 SHERIF BERISHA                                                                      1 016 vota

6 MALIK BERISHA                                                                          201 vota

7 AJNURE THACI                                                                             151 vota

160 LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVES

HYRIJETE ISUFI                                                                  1004 vota

3 REFET KALISI                                                                    180 vota

7 HANUMSHAHE DIBRANI                                                 156 vota

 

121 ALEANCA PER ARDHMERINE E KOSOVES

1 ZAIM BELA                                                                         1001 vota

3 NORA XHONI                                                                        204 vota

2 QAMUSH BRAVA                                                                  151 vota