Mirësevini në Drenas


Faqja e Drenasit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftime - Flash

AnketaDrenas Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale

Ndarjet e Shpenzimeve

Inspektim

Sistemi elektronik i adresave

Historiku

Territori i komunës së Drenasit(ish-Gllogocit) shtrihet në pjesën e Kosovës qendrore.
Sipërfaqja e gjithëmbarëshme e kësaj komuneje përfshinë 275.61 km2 apo 2.66 përqind të sipërfaqëse së territorit të Kosovës.Gjithë kjo trevë ,e cila përbëhet nga 42 vendbanime është e rrethuar me Malet e Berishës, Kasmaqit, Qyqavicës, Goleshit dhe Lipovicës(Blinajës).
Këto male shtrihen në të dy anët e Luginës së lumit Drenica. Sipërfaqet e tokës së Luginës së Drenicës i përshkon sistemin e ujitjes “Ibër”.

para.gif Lexo më shumë

Lajme

Të henën përkujtohën tre dëshmorët e fshatit Abri dhe 29 martirët e këtij fshati
23 shtator 2016
Më rastin e shënimit të 18 vjetorit të rënies së tre dëshmorëve të fshatit Abri, Valdet Xhemajli, Vesel Demaku dhe Afrim Hajdaraj dhe te 29 martirëve të këtij fshati, Kryetari i Komunës, z. Nexhat Demaku me bashkëpunëtor dhe oranizatat e dala nga lufta e UÇK-së, do të bejnë homazhe pranë varrezave të tyre dhe do të venë kurora lulesh. Homazhet do të behën me datën 26.09.2016 duke filluar nga ora 11:00 në varrezat e dëshmorëve në Abri dhe varrezat e martirëve. 
 
më shumë...

Komuna e Drenasit në bashkëfinancim me IADK-në ngrisin 15 plantacione me mjedra
22 shtator 2016
Mjedra3.jpgNga investimet e përbashkëta të Komunës së Drenasit, gjegjësisht DBZHE dhe IADK-së, si dhe participimit të fermerëve përfitues janë mbjell 1.5 ha me mjedëra në disa fshatra të Drenasit. 
më shumë...

Kryetari Demaku, deputet të Kuvendit të Kosovës dhe qytetarë benë homazhe të varri i heronjve Fehmi e Xhevë Lladrovci
22 shtator 2016
Më rastin er shënimit të 18 vjetorit të rënies së heronjve Fehmi e Xhevë Lladrovci, Kryetari i Komunës së Drenasit, z. Nexhat Demaku, disa deputet të Kuvendit të Kosovës, drejtor të drejtorive Komunale, asambleist të Kuvendit Komunal dhe shumë qytetarë  benë homazhe dhe venë kurora lulesh pranë varrit të heronjve të Kosovës, Fehmi e Xhevë Lladrovci në varrezat e dëshmorëve të fshatit Gllanasellë.
 
më shumë...

Kryetari Demaku nesër benë homazhe pranë varrit të heronjve Fehmi e Xhevë Lladrovci
21 shtator 2016
Më rastin e shënimit të 18 vjetorit të rënies së heronjve të kombit Fehmi e Xhevë Lladrovci, me datën 22.09.2016 në orën 10:00, në varrezat e dëshmorëve të fshatit Gllanasellë, kryetari i Komunës, z. Nexhat Demaku me bashkëpunëtor do të bejë homazhe dhe do vë kurora lulesh pranë varrit të heronjve të kombit Fehmi e Xhevë Lladrovci.
më shumë...

 

Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg


 

Statuti-1-.jpg

Deshmoret.jpg

Personatezhdukur.gif

Kontakti

Telefoni-kontaktues.jpeg
       TEL: 038 584 074
              038 584 353
 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

drenasi-tatim-ne-prone.jpg


 

 
Raporto : Kallxo.com

fb_logo.png