Mirësevini në Malishevë      

Faqja e Malishevës është faqe në të cilën qytetarët e Komunës sonë, por edhe më gjërë, mund të informohen për punën  dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë...!
   E-maili zyrtar i komunës është:                                                    komuna.malisheve@rks-gov.net
kmalisheve@gmail.com

Parashikimi i motit për Malishevë

moti-sot.jpg

29.07.2014    17/29 °C
   
 

Lajme

Programi artisik i Festivalit Folklorik “ Oda e Llapushës “ –edicioni i parë
29 korrik 2014


Programi artisik i Festivalit Folklorik “ Oda e Llapushës “ –edicioni i parë

 

NATA E PARË

 

 1. Rapsodi Ali Krasniqi
 2. SHKA “ Salih e Feriz Krasniqi “
 3. Të bijtë e Sefë Mleqanit
 4. SHKA “ Muharrem e Xhevat Qena “
 5. SHKA “ Jehona e Dukagjinit “
 6. Rapsodi Islam Hasi
 7. Rapsodi  Agim Korpuzi
 8. Rapsodi  Lul Sejdiu
 9. Rapsodi Fatmir Bajra
 10. Vëllezërit Çeta
 11. Rapsodët Liti dhe Biti
 12. Vëllezërit Zogaj
 13. Rapsodi Gëzim Bytyçi
 14. Rapsodi Sylë Bytyçi
 15. Ansambli i valleve “ Llapusha “

 

 

NATA E DYTË

 

 1. Naim Krasniqi
 2. Mustafë Rama me grupin
 3. AKV  “ Xhavit Haziri “
 4. Rapsodi Nazmi Hajdari
 5. SHKA “ Shotë Galica “
 6. Ferid Dida me grupin
 7. Rapsodi Valentin Laci
 8. Rapsodi Sadri Berisha
 9. Ansambli “ Shqiponjat e Dukagjinit “
 10. SHKA “ Valët e Liqenit “
 11. SHKA “ Emin Duraku “
 12. Ali Krasniqi dhe Gani Hoxha
 13. Bajram Baja me grupin
 14. Rapsodi Ramadan Krasniqi
 15. Rapsodët Gani Zabelaj dhe Sejdi Gashi
 16. Rapsodi Zymer Kryeziu
 17. Rapsodi Halil Bytyçi dhe grupi
 18. Rapsodi Muhamet Bashota
 19. SHKA “ Kosarët “

 

Pika artistike prezantuese jashtë konkurrence

 1. Vëllezërit Kuçi
 2. Refki Mazreku dhe Altin Dobruna

 

 

Këshilli Artistik:

 1. Kushtrim Morina
 2. Mehdi Krasniqi
 3. Enver Mazreku
 4. Zymer Zogaj
 5. Ismet Krasniqi
 6. Zahir Krasniqi
 7. Mehmet Kryeziu
 8. Mentor Mazreku

 

 

 

 

 

Malishevë, më 29.7.2014

më shumë...

Dëme të mëdha nga breshëri i së premtes
29 korrik 2014

Breshëri i para tri ditëve, ka shkaktuar dëme të mëdha, sidomos në fshatrat, Pagarushë, Goriq, Dragobil, Marali, Astrazup e Burim, pasi mendohet se janë shkatërruar pothuajse plotësisht pemët dhe perimet në këto fshatra, si dhe misri është dëmtuar në masë shumë të madhe, ndërsa efekti i dëmeve në pemë, pritet të ndihet edhe në vitin e ardhshëm.

më shumë...

Kryetari Begaj i uron të gjithë qytetarët me rastin e Fitër Bajramit
27 korrik 2014
 Malishevë, 27 korrik 

Me rastin e  përfundimit të muajit të madhërishëm të ramazanit dhe në prag të festës së Fitër Bajramit, Kryetari i Komunës së Malishevës, z.Ragip Begaj, i uron të gjithë qytetarët e Komunës së Malishevës.

“Më lejoni që tua uroi festën e Fitër - Bajramit të gjithë besimtarëve mysliman në Malishevë dhe të gjithë qytetarëve tanë që punojnë dhe jetojnë në botën e jashtme . Me fat festa e Fitër Bajramit!”- Ragip Begaj, Kryetar i Komunës së Malishevës.

 

më shumë...

Njoftim për mbajtjen e festivalit “Oda e Llapushës”-edicioni i parë
26 korrik 2014
Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, njofton të gjithë qytetarët e komunës së Malishevës dhe më gjerë, artdashësit, rapsodët, Shoqëritë kulturo-artistike, Ansamblet e këngëve dhe valleve nga të gjitha trevat shqiptare, se më 1 dhe 2 gusht, komuna e Malishevës organizon Festivalin Folklorik mbarëkombëtar “Oda e Llapushës”- edicioni i parë. 

më shumë...

 

Hyrja


Aplikimi Online

riatdhesimi.jpg

Lajmet

Gjendja Civile-Online

plani-zhvillimor1.jpg
DRAFT PLANI ZHVILLIMOR I KOMUNËS SË MALISHEVËS

Vërejtjet dhe sugjerimet mund ti dërgoni në këtë E-mail: pzhkmalisheve@gmail.comSTATUTI I KOMUNËS