Republika e Kosoves

Gjakovë

Gjakova përfiton mbi 1.6 milion Euro nga Granti i përformacës

2023/03/03 - 4:19

Edhe zyrtarisht u nënshkrua marrëveshja e grantit të performancës, ku Gjakova radhitet ndër gjashtë komunat fituese.
1,634,000.00€ të fituara si rezultat i punës së vyer të të gjithë kolegëve të mi të administratës komunale të Gjakovës, të cilat mjete do të shfrytëzohen për përmirësimin e infrastrukturës në komunën tonë.

Ndjenjë e mirë kur puna dhe mundi shpërblehen!