Republika e Kosoves

Gjakovë

Në Gjakovë kremtohet Krishtlindja

2024/01/12 - 1:04

Mbrëmë, në Kishën e Shën Pjetrit dhe Palit në Gjakovë, Kryetari i Komunës Ardian Gjini, Kryesuesja e Kuvendit Arbënesha Kuqi dhe drejtorë komunalë bashkë me besimtarët e krishterë kanë festuar Festën e Krishtlindjes .
Nga aty, ata kanë përçuar mesazhin e urimit tek të gjithë besimtarët, me shpresën që kjo festë e bekuar, t’i gjejë me shëndet të plotë dhe dashuri pranë më të dashurve të tyre.