Republika e Kosoves

Podujevë

Adelinë Stublla

Asambleiste - LVV

Adnan Zymeri

Asambleist - LDK

Afrim Shabani

Asambleist - LDK

Agim Behluli

Asambleist - LDK

Agron Hyseni

Asambleist - LDK

Arbër Blaku

Asambleist - PDK

Arlinda Kadriu

Asambleiste - LDK

Avni Fetahu

Asambleist - LDK

Avni Islami

Asambleist - OBKD

Bajram Ajeti

Asambleist - LVV

Bashkim Syla

Asambleist - PDK

Benjamin Ejupi

Asambleist - PD

Blerim Maçastena

Asambleist - LVV

Bunjamin Hoti

Asambleist-LDK

Donjeta Jakupi

Asambleiste - E Pavarur

Doruntina Hasani

Asambleiste - LVV

Endritë Murati

Asambleiste - PDK

Fatlume Jaha

Asambleiste - LDK

Fatmir Rudari

Asambleist - PDK

Fitim Haziri

Asambleist - LVV

Fitim Muçolli

Asambleist - LVV

Florent Hasani

Asambleist - LVV

Floretë Zejnullahu

Asambleiste - PDK

Hasan Ajeti

Asambleist - LDK

Hmadi Jaha

Drejtori i Drejtorisë për Planfikim Urban dhe Mbrojtje të Mjedisit

Liridona Shabani

Asambleiste - LDK

Lirika Maliqi

Asambleiste - LVV

Mehmet Gashi

Asambleist - LDK

Mrika Thaqi

Asambleiste - AAK

Patriot Rudari

Asambleist - AAK

Qëndrim Softolli

Asambleist - LDK

Rafet Llapashtica

Asambleist - PDK

Tringa Sfishta

Asambleiste - AAK

Valbone Kadriu-Podvorica

Asambleiste - LDK

Vendenis Lahu

Asambleist-LVV