Republika e Kosoves

Podujevë

Projektet e realizuara

Rregullimi i oborrit në QKMF

Rregullimi i oborrit në QKMF

Projektet e realizuara

Projketet e realizuara

Ndriqimi publik në fshatin Dumnicë

Ndriqimi publik

Asfaltimi i rrugës në lagjen Jupolli në fshatin Shajkofc

Asfaltimi i rrugëve në lagjet afër “Parkut të Paqes” në qytet
Asfaltimi i rrugëve në lagjet afër “Parkut të Paqes” në qytet
Asfaltimi i rrugëve dhe rrugicave në Majac
Fusha sportive në fshatin Sfeçël
Asfaltimi i rrugës te Tjegullorja, në gjatësi rreth 400 metra

 

Asfaltimi i rrugëve në fshatin Llapashticë
Asfaltimi i rrugëve në fshatin Orllan
Asfaltimi i rrugëve në fshatin Orllan
Asfaltimi i rrugicave në fshatin Batllavë
Asfaltimi i rrugicave në fshatin Batllavë
Asfaltimi i rrugës dhe vendosja e pengesave me vendkalim për këmbësorë në Lagjen e Dëshmorëve.
Përfunduimi i ndërtimit të trotuarit deri te shkolla e fshatit Bellopojë.
Asfaltimi i rrugëve në fshatin Bajçinë

Asfaltimi i rrugëve në fshatin Mirofc