Republika e Kosoves

Podujevë

Drejtori

ANTONETA EJUPI 

Drejtore e Drejtorisë së Administratës

Datëlindja: 08.07.1995

Edukimi: Bachelor-Fakulteti Juridik, UP

Master-Kontrata dhe e Drejta Komerciale & Provimi i Jurisprudencës

Vendbanimi:Gllamnik

e-mail:antoneta.ejupi@rks-gov.net

Tel: 038 200-41 002