Republika e Kosoves

Podujevë

HILMI HOXHA

Hilmi Hoxha

Ka lindur në Podujevë ku dhe ka kryer shkollën e mesme në Gjimnaz “8 Nëntori” tashmë Aleksandër Xhuvani.

Ka përfunduar studimet në Fakultetin e Shkencave Matematiko Natyrore dega e Gjeografis në Prishtinë.

Hoxha ka një përvojë 35 vjeçare si profesor i lëndës së gjeografis ku aktualisht jep mësim në shkollën e mesme në Gjimnaz “Aleksandër Xhuvani” Podujevë.

Hilmi Hoxha është anëtar i Kuvendit Komunal për 3 mandate, dhe vjen nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës.

Hilmi Hoxha është baba i tre fëmijëve jeton dhe vepron në Obrançë të Podujevës.

Përveç funksionit si kryesues dhe profesor i lëndës së Gjeografisë, Hilmi Hoxha kohën e lirë ja përkushton bletarisë.