Republika e Kosoves

Podujevë

Komuna me katalog dhe platformë elektronike të paracelave dhe pronave për dhënie në shfrytëzim

2022/07/21 - 10:34

Drejtoria e Planfikimit dhe Zhvillimit Ekonomik ka hartuar platformën elektronike dhe katalogun e paracelave dhe pronave për dhënie në shfrytëzim në Komunën e Podujevës, me qëllim të interesit publik dhe zhvillimit ekonomik lokal.

Pronat planifkohen të jepen në shfrytëzim për krijmin e vendeve të punës, dhe për zhvillimin e bizneseve të qytetarëve.

Listën e e parcelave dhe pronave për dhënie në shfrytëzim në vitin 2022 në Komunën e Podujevës e gjeni në webfaqen e Komunës në vegzën e mëposhtme;

http://parcelat-e-komunes.com/#11/42.8931/21.2252