Republika e Kosoves

Malishevë

Njoftim për dezinsektim në Llapçevë, Rud, Panorc dhe Turjakë

2019/06/24 - 1:41

Njoftohen banorët e fshatrave Llapçevë, Rud, Panorc dhe Turjakë, se në ditët në vijim do të bëhet dezinsektimi selektiv, në kuadër të zbatimit të masave parandaluese kundër Etheve Hemorragjike Krime Kongo.

Dezinsketimi, do të bëhet sipas këtij orari:

 Luten të gjithë banorët që ti marrin masat e duhura preventive, e në veçanti bletarët.