Republika e Kosoves

Malishevë

Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

 

Emri: Liridon

Mbiemri: HOTI

Ditëlindja: 15.10.1988

Vendlindja: Carrallukë, Komuna e Malishevës

Statusi martesor: I pamartuar

Profesioni: Fakulteti Filozofik-Departamenti i Filozofisë

Numri i telefonit: 045 976 170

E – mail adresa: liridonhoti98@gmail.com

Karriera e punës: Gjimnazi “Hamdi Berisha” (2015)

Drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale – 05.02.2018

Karriera politike: Sekretar i në degën e Forumit Rinor të NISMA Social-Demokrate