Republika e Kosoves

Podujevë

Drejtori

FATLUM OSMANI 

Drejtor i Drejtorisë për Buxhet dhe Financa

Datëlindja:11.08.1985

Vendbanimi: Podujevë

Edukimi: Master i Ekonomisë

e-mail:fatlum.osmani@rks-gov.net

Tel: 038 200-41-003