Republika e Kosoves

Podujevë

Drejtori

Donika Sfishta

Datëlindja:  07.03.1995

Vendbanimi: Podujevë

Fakulteti i Inxhinierisë  Elektrike dhe Kompjuterike

Drejtoreshë e Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit

e_mail:Donika.I.Sfishta@rks-gov.net

Te:038 200 41-008

 

Fushëveprimtaria e  Drejtorisë
  • Organizmi i jetës kulturore dhe krijimi i kushteve për zhvillimin e kulturës rinisë dhe sportit. Krijimi dhe mbështetja e subjekteve dhe individëve krijues të fushave të ndryshme, aktiviteteve rinore dhe sportive në nivel të komunës. Krijimi i një sistemi të qëndrueshëm vlerash konkurruese. Gjetja e hapësirave të reja shprehëse dhe mbështetëse për zhvillimin e proklamuar të kulturës, aktiviteteve rinore dhe sportive.