Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

LISTA DEFINITIVE ME REZULTATET PËRFUNDIMTARE DHE VENDIMI PËR POZITËN – MËSIMDHËNËSE-S PËR GJUHË GJERMANE – 20 ORË MËSIMI – VEND I LIRË – NJÊ (1) POZITË

2024/05/22 - 2:58

Forma e aplikacionit: LISTA DEFINITIVE ME REZULTATET PËRFUNDIMTARE DHE VENDIMI PËR POZITËN – MËSIMDHËNËSE-S PËR GJUHË GJERMANE – 20 ORË MËSIMI – VEND I LIRË – NJÊ (1) POZITË