Republika e Kosoves

Mitrovicë e Jugut

Deklarimet e pasurisë

Kryetari

Bedri Hamza 2022/ Bedri Hamza 2023/

 

Nënkryetari

Arian Tahiri 2022/ Arian Tahiri 2023/

 

Zyrtar Kryesor Financiar

Adem Fazliu 2022/ Adem Fazliu 2023/

 

Shef i sektorit për Buxhet dhe Financa

Zenel Çitaku 2023/ 

 

Shef i Zyrës së Prokurimit

Haxhimet Ferati 2023/

 

Drejtorët

Artan Berisha 2023/

Bahtir Maxhuni 2022/ Bahtir Maxhuni 2023/

Drita Ibrahimi 2023/ 

Drita Kadriu 2022/ Drita Kadriu 2023/ 

Edison Tërnava 2023/

Egzon Sadiku 2023/ 

Elvis Feka 2022/ Elvis Feka 2023/

Fahri Shabani 2023/

Ferdi Kadriu 2022/ Ferdi Kadriu 2023/

Granit Tmava 2022/  Granit Tmava 2023/

Gëzim Stavileci 2022/ Gëzim Stavileci 2023/

Igballe Islami 2023/

Valdete Idrizi 2022/ Valdete Idrizi Deskaj 2023/

Valon Brahimi 2022/ Valon Brahimi 2023/

 

Auditorët e Brendshëm

Nexhat Berani 2023/

Gani Shala 2022/ Gani Shala 2023/ 

Mexhit Beka 2023/ 

 

Kryesuesja dhe Asamblistët

Vesa Broja 2023/

Ardita Aliu 2023/ 

Armend Begu 2023/

Egzon Hamza 2022/ Egzon Hamza 2023/

Ekrem Sadiku 2022/ Ekrem Sadiku 2023/ 

Elidiana Budini-Haziri 2022/ Elidiana Budini Haziri 2023/

Erseka Barani 2023/

Fadil Veseli 2022/ Fadil Veseli 2023/ 

Faruk Mujka 2022/ Faruk Mujka 2023/ 

Fisnik Krasniqi 2022/ Fisnik Krasniqi 2023/ 

Fisnik Suma 2023/ 

Florina Çitaku 2023/ 

Flutura Beka-Kamberaj 2022/ Flutura Beka-Kamberaj 2023/

Gazmend Asllani 2022/ Gazmend Asllani 2023/ 

Gjergj Beka 2022/ Gjergj Beka 2023/ 

Gëzim Shabani 2022/

Hamdi Hasani 2022/ Hamdi Hasani 2023

Hysen Muzliukaj 2023/

Jeton Ujkani 2022/Jeton Ujkani 2023

Jeton Zeneli 2022/ Jeton Zeneli 2023

Kushtrim Zeneli 2022/ Kushtrim Zeneli 2023

Lavdim Zeneli 2022/ Lavdim Zeneli 2023

Majlinda Kurti 2022/ Majlinda Kurti 2023

Mentor Vinarci 2023/ 

Mensur Kastrati 2022/ 

Muhamed Hoti 2022/ Muhamed Hoti 2023

Nafije Rexha 2022/ Nafije Rexha 2023

Naser Muja 2022/ Naser Muja 2023

Nazmije Sejdiu 2022/ Nazmije Sejdiu 2023

Oltion Ahmeti 2023/ 

Sevdaim Uka 2023/ 

Shkurta Shosholli-Musa 2022/ Shkurta Shosholli Musa 2023/

Shkëlqim Ibrahimi 2023/ 

Vesel Neziri 2022/ Vesel Neziri 2023/ 

Xhafer Preteni 2022/ Xhafer Preteni 2023/ 

Xhevrije Bahtiri Ademi 2022/ Xhevrije Bahtiri Ademi 2023/

Xhyljeta Imeri 2023/ 

 

Anëtarët e Bordit të Drejtorëve në NP “Stacioni i Autobusëve” SH.A- Mitrovicë

Bislim Imeri 2023/ 

Diellza Uka 2023/

Esat Jusufi 2023/ 

Fahredin Berisha 2023/ 

Naim Hajrizi 2023/