Republika e Kosoves

Podujevë

Drejtori

Zaim Thaçi

Datëlindja: 17.03.1972

Edukimi: Fakulteti i Mjekësisë, specialist Pediatër

Vendbanimi:Podujevë

Drejtor i Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

Tel: 038 200 41 005

e-mail:zaim.thaci@rks-gov.net

  Fushëveprimtaria e Drejtorisë: