Republika e Kosoves

Podujevë

Drejtori

VIGAN SALIHU

Drejtor i Drejtorisë për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik

Datëlindja:17.12.1993

Vendbanimi:Dumnicë e Poshtme

Edukimi:Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë

e-mail:vigan.salihu@rks-gov.net

Tel: 038 200 41-011