Republika e Kosoves

Gjakovë

Kryeministri Hoti viziton Gjakovën

2020/12/22 - 3:55

Gjakova ka pritur Kryeministrin e vendit Avdullah Hoti si dhe Ministrin e Bujqësisë dhe Pylltarisë Besian Mustafa të cilët bashkë me Kryetarin e Komunës, Ardian Gjini kanë përuruar fermën e Bajram Jetishit.
Kryetari i Komunës, Ardian Gjini ka falenderuar Kryeministrin Hoti dhe Ministrin Mustafa për mbështetjen e ofruar për fermerët dhe gjithashtu ka uruar përfituesin e grantit për zellin që ka për të punuar në fushën e blegtorisë.