Republika e Kosoves

Gjakovë

Kryesuesi

Anton Shala

 

Anton Shala ka lindur më 10 gusht 1962 në fshatin Raçë të Gjakovës.

Shkollimin e mesëm e kreu në Gjakovë, ndërsa atë të lartë në Universitetin e Prishtinës.

Nga viti 1997 drejtor i shkollës “Anton Çetta” dhe koordinator në organizimin e shkollës së pavarur shqipe.

Në vitin 2002 nënkryetar i komunës së Gjakovës.

Për një mandat drejtor i drejtorisë për Arsim, ndërsa më pas drejtor i drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport.

Në vitet 2013-2017 anëtarë i Kuvendit të Komunës nga radhët e PSHDK-së.

Aktualisht kryesues i kuvendit komunal të Gjakovës dhe kryetar i Partisë Shqiptare Demokristiane të Kosovës dega në Gjakovë.