Republika e Kosoves

Klinë

Akademi Përkujtimore në 20 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit, Leonard Palucaj

2019/04/16 - 3:53

Nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Klinës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, më datë 19.04.2019 ( e premte), në orën 16:00, në Qendrën e Kulturës “Jehona e Dukagjinit”, në Klinë, organizohet Akademi Përkujtimore, në 20 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit, Leonard Palucaj. Akademinë do ta nderojë më praninë e tij edhe Ministri i Mbrojtjes, z. Rrustem Berisha.

AGJENDA

E AKADEMISË PËRKUJTIMORE NË 20-VJETORIN E RËNIES SË DËSHMORIT TË KOMBIT LEONARD PALUCAJ, MË 19.4.2019, NË ORËN 16:00, NË QENDRË E KULTURËS “JEHONA E DUKAGJINIT”

Dokumentari për Leonard Palucajn

Intonimi I Flamurit Kombëtar dhe Shtetëror

Fjala e Kryetarit të Komunës, Prof. Dr. Zenun Elezaj

Fjala e Ministrit të Mbrojtjes, Rrustem Berisha

Fjala e përfaqësuesit të OVL-ve

Fjala e profesor Pal Canajt

Interpretim i monologut tematik nga Avdi Gërvalla

Rapsodët, Lekë dhe Gjokë Duhanaj – këngë për Leonard Palucaj

Pjesëmarrja juaj do të nderojë figurën dhe veprën e këtij dëshmori të kombit dhe të gjithë dëshmorët dhe martirët e tjerëtë lirisë së Kosovës.