Republika e Kosoves

Klinë

KOMUNA E KLINËS ZGJEDHË MË TË MIRËT E VITI 2023 NË SPORT, “SPORTISTE E VITIT” VOLEJBOLLISTJA E KVF “KLINA” ADEA MILLAKU

2024/01/31 - 7:24

Në një ceremoni të organizuar nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, është bërë ndarjen e çmimeve për sportistë të dalluar e personazhe të suksesshme në fushën e sportit për vitin 2023.

DKRS organizon çdo vit këtë ceremoni me qëllim motivi, stimulimi dhe vlerësimi të punës e të suksese sportive për klubet lokale.

“Sportiste e vitit 2023” u zgjodh volejbollistja e KVF “Klina” Adea Millaku, ndërsa cimet tjera janë këto:

Veteran i sportit – Xhevdet Buqani
Pedagog i vitit – Jeton Bojaj
Klubi i Shahut “Mehmet Kryeziu” – Sportist i dalluar – Sami Veselaj
Klubi “Ping-Pong” Klina
Sportist i dalluar: David Toplana
Klubi “Ping-Pong” Dukagjini
Sportist i dalluar: Sabit Gashi
K.F. Dukagjini
Trajneri – Armend Dallku
Portieri – Kenan Haxhihamza
K.H.F. “Dukagjini”
Sportiste e dalluar: Diellza Kuqica
Shpresë e klubit: Erza Rracaj
Nga K.V.F. “Klina”
Sportiste e dalluar: Arnesa Millaku
Shpresë e klubit: Jonida Marmullaku
Nga klubi i Boksit “Dukagjini”
Sportist i dalluar: Planet Berisha
Shpresë e klubit: Andi Temaj
Nga klubi i basketbollit “Dukagjini”
Sportist i dalluar: Gerti Dushi
Shpresë e klubit: Paulin Lazraj
Nga K.V.M. “Dukagjini”
Sportist i dalluar: Arbon Dautaj
Shpresë e Klubit: Ylli Kryeziu
Nga K.H.M. “Dukagjini”
Sportist i dalluar: Erdison Krasniqi
Shpresë e klubit: Dren Gashi.