Republika e Kosoves

Klinë

KRYETARI ELEZAJ INSPEKTON PUNIMET NË ASFALTIMIN E RRUGËS STUPË- ZAJM

2023/05/25 - 3:57

Kryetari i Komunës së Klinës, Prof. Dr. Zenun Elezaj bashkë me drejtorin e Urbanizmit dhe Mbrojtjes së Mjedisit, Enver Berisha, sot kanë përcjellë nga afër punimet në asfaltimin e rrugës Stupë- Zajm.
Ky është një projekt tre vjeçar, i cili ka filluar në vitin 2021 dhe pritet të përfundojë brenda një kohe të shkurtër. Në kuadër të këtij projekt do të asfaltohen në tërësi 5 km rrugë kryesore dhe 2 km rrugë dytësore. Në total projekti ka kushtuar rreth 1 milion euro.