Republika e Kosoves

Klinë

Njoftim për dhënien e kontratës – Mirëmbajtja dhe servisimi i automjetëve zyrtare

2023/11/30 - 4:16

Forma e aplikacionit: Njoftim për dhënien e kontratës – Mirëmbajtja dhe servisimi i automjetëve zyrtare