Republika e Kosoves

Klinë

Njoftim për dhënien e kontratës – Mirëmbajtja dhe zgjerimi i kamerave në Komunën e Klinës

2024/04/16 - 4:25

Forma e aplikacionit: Njoftim për dhënien e kontratës – Mirëmbajtja dhe zgjerimi i kamerave në Komunën e Klinës