Republika e Kosoves

Rahovec

𝐌𝐁𝐀𝐇𝐄𝐍 𝐓𝐀𝐊𝐈𝐌𝐄𝐓 𝐄 𝐏Ë𝐑𝐉𝐀𝐕𝐒𝐇𝐌𝐄 𝐌𝐄 𝐐𝐘𝐓𝐄𝐓𝐀𝐑Ë

2024/04/04 - 3:55

Kryetari i Komunës së Rahovecit, z. Smajl Latifi, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët, priti në takim qytetarët, me të cilët diskutoi për kërkesat, shqetësimet dhe propozimet.