Republika e Kosoves

Rahovec

E ENJTJA, DITA E TAKIMEVE ME QYTETARË

2024/05/23 - 4:15

Të gjithë ata që erdhën për t’u takuar me udhëheqësinë e komunës dhe patën mundësi t’i parashtrojnë kërkesat dhe nevoja tyre nga afër, morën përgjigje konkrete nga kryetari, gjithmonë duke u mbështetur në mundësitë që i posedon Komuna e Rahovecit.