Republika e Kosoves

Rahovec

Mysafirë të veçantë – me nxënësit e ShFMU “Isa Boletini” në Rahovec

2024/04/03 - 3:07

Sot, në sallën e Kuvendit Komunal të Rahovecit, kryetari Latifi i shoqëuar nga bashkëpunëtorët, priti nxënësit e klasave të pesta të ShFMU “Isa Boletini” në Rahovec, me të cilët bashkëbisedoi për rolin e Kuvendit Komunal dhe të kryetarit të Komunës, të shoqëruar nga drejtori, z. Sakip Kryeziu dhe mësimdhënëset e kësaj shkolle, të cilët morën lëvdatë për angazhimin në procesin e mësim-dhënies.