Republika e Kosoves

Rahovec

NJOFTIM NGA DREJTORIA PËR URBANIZËM, PLANIFIKIM DHE MBROJTJE TË MJEDISIT

2024/05/16 - 8:55

Drejtoria për Urbanizem, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit, njofton qytetarët e komunës së Rahovecit se ka përfunduar betonimi i pllakës së parkingut nëntokësor në Sheshin Qendror të Qytetit.