Republika e Kosoves

Shtërpcë

GËZUAR DITA NDËRKOMBËTARE E GRUAS

2024/03/08 - 2:57

Shtërpcë, 8 mars 2024.
Kryetari i komunës e ka uruar ditën ndërkombëtare të gruas bashkëqytetarëve, kolegëve dhe të gjitha zonjave që po e festojnë këtë ditë në kujtim të ditës kur u zgjuan për drejtat e tyre.
“Shënimi i kësaj date është një mundësi për të kujtuar rrugën e gjatë që gratë kanë bërë në luftën e tyre për të drejtat, ekonomi, politikë dhe barazi sociale. Ajo rrugë ndiqet sot, duke i treguar në çdo hap, çdo gruaje – mirënjohje dhe respekt”.
“Në kohën që jetojmë, sfidat me të cilat përballemi, tregoj dhe konfirmoj se gratë ishin dhe mbeten shtylla e shoqërisë sonë, familja jonë tona. Ju falënderoj pa masë për përkushtimin dhe përgjegjësi me të cilin ruani vlerat më të mirë të shoqërisë sonë”- tha Jevtici.
Gëzuar 8 Marsin dhe çdo ditë qoftë e juaja!