Republika e Kosoves

Shtërpcë

UDHËHEQËSJA E KOMUNËS SË SHTËRPCËS SË BASHKU ME TË GJITHË PUNËTORËT E KANË PËRCJELLË SOT NË PENSION KOLEGUN E TYRE PAS SHUMË VITESH PUNË, GATI 25 VITE.

2024/03/12 - 12:09

Udhëheqësja e Komunës së Shtërpcës së bashku me të gjithë punëtorët e kanë përcjellë sot në pension kolegun e tyre pas shumë vitesh punë, gati 25 vite.
Ramadan Halimi është njeriu i cili 25 vite të jetës së tij të punës i ka kaluar në Komunën e Shtërpcës dhe si i tillë është njeriu që ka punuar më së shumti, pandërprerë, në kontinuitet në këtë institucion.
Kryetari i Komunës së Shtërpcës, z. Dalibor Jevtic, në emër të tij dhe në emër të të gjitha të udhëheqësit të mëparshme, e falënderoi për punën, përkushtimin, dhe për të gjitha që ka bërë për këtë institucion. Dhe z. Haljimi ka shprehur falënderimin e tij, dukshëm sentimental që po ndahej me kolegët e tij pas kaq shumë vitesh punë së bashku.