Republika e Kosoves

Istog

Homazhe në nderim të figurës së Shaban Manaj

2018/07/23 - 2:29

Sot me rastin e 18 vjetorit të vrasjes së Shaban Manaj,  pranë varrit të tij u bënë homazhe dhe vendosje kurora  lulesh  në shenjë mirënjohje dhe falënderimi për veprën dhe kontributin e tij. Homazhe bëri kryetari i komunës Haki Rugova, i shoqëruar nga stafi komunal, familjar, deputet të parlamentit të Kosovës, përfaqësues nga jeta politike si dhe qytetarë të shumtë që kishin ardhur të nderonin figurën e Shaban Manaj