Republika e Kosoves

Istog

Komitetit Komunal për Riintegrim (KKR) mbajti mbledhjen e radhës

2018/08/23 - 11:25

Në mbledhjen e sotme të KKR-së, kryesuar nga Muhamet Gusturanaj janë shqyrtuar kërkesat e parashtruara nga ana e të riatdhesuarve si dhe të njëjtat janë miratuar nga anëtarët e KKR-së.