Republika e Kosoves

Istog

KOMUNIKATË SENSIBILIZUESE

2022/11/21 - 10:26

Të dashur qytetarë pas reshjeve të mëdha të shiut në Komunën e Istogut, mund të përkeqësohet cilësia e ujit të papërpunuar nga të reshurat, kontaminohen puset që furnizojnë territoret rurale me ujë të pijshëm dhe sistemi i përpunimit dhe furnizimit me ujë të pijshëm.
KUJDES!
Rrjeti i ujësjellësit është në funksion, por uji mund të jetë i pa-pijshëm.