Republika e Kosoves

Istog

Mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa

2020/09/28 - 2:35

Kryesuar nga kryesuesi i Kuvendit Komunal Qaush Balaj, është mbajtur sot mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa, në këtë mbledhje u shqyrtuan Propozimet e dala nga Dëgjimi Publik me Qytetar për Draft Buxhetin e Komunës për vitin 2021-2023 dhe ju kaluan Kuvendit për miratim.