Republika e Kosoves

Istog

Sot, gjatë ditës Kryetari i Komunës Ilir F. Ferati dhe zv. Ministri i MMPHI-së, z.Hysen Durmishi, nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi për financimin i projekteve infrastrukturore saktësisht për projektin “Asfaltimi i Rrugës Livadhet e Istogut – Mokën” faza e dytë.

2023/03/10 - 10:39

Sot, gjatë ditës Kryetari i Komunës Ilir F. Ferati dhe zv. Ministri i MMPHI-së, z.Hysen Durmishi, nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi për financimin i projekteve infrastrukturore saktësisht për projektin “Asfaltimi i Rrugës Livadhet e Istogut – Mokën” faza e dytë.
📑Kjo marrveshje e fazës së dytë së bashku me fazën e parë arrijnë vlerën prej 3.8 milion euro dhe punimet priten të fillojnë shumë shpejtë.