Gjilani transmeton live seancat e Kuvendit 

                   
                     Më shumë...

 

 
                Botimet e ZIP

 


 Më Shumë...


_________________________________


Gjilani Rinor
Më Shumë...

OSCE - "Të drejtat gjuhësore të Kosovës"


pdf-icon.png më shumë... 

Lajme

Në qershor, Gjilani nis implementimin e platformës Web Gis
22 maj 2017
“Qytetarët e Gjilanit janë respektues të ligjit, të përgjegjshëm gjatë zhvillimit dhe njëkohësisht bashkëpunues të vendosur të Drejtorisë së Urbanizmit, për të ruajtur planifikimin urban dhe gjithashtu janë aktiv në përmbushjen e obligimeve për ndërtime konform rregullave legale”, ka thënë në konferencën me gazetarët, drejtori Drejtorisë së Urbanizmit, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit, Valon Shefkiu. 
më shumë...

Lutfi Haziri i bashkangjitet aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”
22 maj 2017
Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i është bashkangjitur sot aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”. Në mesazhin e tij, Haziri ka thënë se aksioni do të vazhdojë në Gjilan për dy ditë me radhë, veçanërisht në pastrimin e hapësirave publike.
 
më shumë...

KA: Gjilani ka nevojë për drejtime të reja arsimore
20 maj 2017
Komiteti i Arsimit (KA), është informuar të premten nga zyrtarët arsimorë Majlinda Marku-Hoxha dhe Jetmir Jerliu me planin dhe profilet e regjistrimit në shkollimin e mesëm, pastaj për testin e maturës shtetërore dhe testin e semimaturës, për regjistrimin e nxënësve në klasën e parë të arsimit fillor si dhe për organizimin e olimpiadës mbarëkombëtare të matematikës, që kësaj here mbahet në Gjilan. Anëtarët e Komitetit kanë shtruar e trajtuar edhe çështje të tjera nga fusha e arsimit, përmes pyetjeve për drejtuesit arsimorë, që tashmë është bërë pjesë e punës së këtij Komiteti.
më shumë...

Gjilani nikoqir i Olimpiadës Gjithëkombëtare të Matematikës
20 maj 2017
Matematicientë nga mbarë trevat shqiptare si Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Lugina e Preshevës u mblodhën sot në Gjilan, për të marrë pjesë në garën më të madhe të matematikës, e cila grumbullon matematicientët më të dalluar nga komunat pjesëmarrëse, e organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe revista 'Plus' nga Tetova. Përveç nxënësve pjesëmarrës, të pranishëm në këtë garë ishin kryesuesja e Kuvendit Komunal të Gjilanit, Valentina Bunjaku - Rexhepi, përfaqësues nga Drejtoria Komunale në Gjilan, përfaqësues nga Bashkia e Durrësit dhe Drejtorisë Komunale të Arsimit në këtë Komunë, përfaqësues nga Tetova, nga 'Shoqata e Matematicientëve', nga Revista 'Plus', përfaqësues nga Universiteti i Prishtinës dhe i Gjilanit, prindër dhe mësimdhënës. 
 
më shumë...

Lutfi Haziri: Agim Kikaj ishte zëri i arsyes dhe unitetit në Kosovë
19 maj 2017
Me rastin e ndarjes nga jeta të deputetit të LDK-së, Agim Kikaj, kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i ka dërguar një telegram ngushëllimi familjes Kikaj. Në telegram thuhet: më shumë...

Olimpiada e XXII gjithëkombëtare e matematikës në Gjilan
19 maj 2017
 Ftoheni, që të merrni pjesë në  Olimpiadën XXII Gjithëkombëtare për Matematikë, e organizuar nga Drejtoria e Arsimit/Gjilan dhe revista Plus/Tetovë. Olimpiada XXII Gjithëkombëtare për Matematikë e cila do të mbahet më datë 19,20 dhe 21 maj në Gjilan. 
 
më shumë...

Në Ditën e Çlirimit të Gjilanit, shtatoret e Rexhep Malës e Nuhi Berishës do të vendosen në hapësirë dinjitoze
18 maj 2017
Drejtori i Drejtorisë për Shërbime Publike, Infrastrukturë dhe Banim, Naser Korça, në konferencën e mbajtur sot para gazetarëve, ka thënë se angazhimi kryesor i kësaj drejtorie ka qenë ngritja e shërbimeve për qytetarët, harmonizimi i të gjitha punëve me ligjin, realizimin e një sërë projektesh me interes për qytetarët, mirëmbajtjen e investimeve, identifikimin e problemeve në infrastrukturë, inspektimin e projekteve infrastrukturore dhe krijimin e ambientit të sigurtë për qytetarët. 
më shumë...

Seanca (e shtyrë) e KK mbahet më 24 maj
17 maj 2017
Kuvendi Komunal do të mbajë seancën e pestë më 24.05.2017 (e mërkurë). Seanca mbahet në sallën e madhe të Kuvendit, nga ora 10:00. Pikave të rendit të ditës, të caktuara për seancën e datës 15 maj (të shtyrë) i shtohet edhe: rishikimi i buxhetit. Seancat e Kuvendit dhe të Komiteteve janë publike.
më shumë...


 
Kalendari-2017-(2).png

Komuna Online

Lajme Flash


 

Hyrja


Gjilani po hyn në një epokë të re

Qyteti i Gjilanit, i anashkaluar për shumë vite në projektet e mëdha, tani hapur një epokë të re për sa i përket infrastrukturës dhe zhvillimit. Përfundimisht është vendosur ndërtimi i autostradës në këtë pjesë. Autostrada Prishtinë-Gjilan-Konçul e lidh kryqendrën e Anamoravës me koridoret e kombit dhe koridoret tjera të mëdha ndërkombëtare. Në Gjilan ka filluar edhe ndërtimi i rrugëve hyrëse-dalëse me katër krosi. Sivjet pritet të fillojnë investime të mëdha në sektorin e ujërave të zeza. Marrëveshja është nënshkruar tashmë me austriakët dhe ka vlerën mbi 12 milionë euro. Investimet e përgjithshme, sivjet do të arrijnë në 29 milionë euro. Gjilani nuk është më një qytet anësor në Kosovë, por një kryqendër e rëndësishme e një mikro-regjioni ballkanik. Qeverisja e Lutfi Hazirit ka hapur një epokë të re për Gjilanin.

 Harta e Faqes | Copyright