Mirësevini në Kllokot 

 

Faqja e Kllokotit është faqja, në të cilën
qytetaret e komunës tonë, por edhe më gjerë,
mund të informohen për punën dhe të arriturat
tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetareve tanë.!

 

Lajme

Lista e Kandidatëve që jan pranuar si Regjistrues të Bujqësisë
21 tetor 2014
 Lista e Kandidatëve që jan pranuar si Regjistrues të Bujqësisë

logo-Word2007-(2).pngLista e kandidateve më shumë...

NJOFTIM PER MBAJTJEN E SEANCES SE 8 TE RREGULLTE TE KOMITETIT PER POLITIKE DHE FINANCA
14 tetor 2014
 Logo-Klokot-(1).pngNjoftohen qytetaret e komunes se Kllokotit se me datë 21.10.2014 në sallën e Kuvendit të komunës nw Kllokot  me fillim në ora 11,00 do të mbahet:

 

 SEANCA E  8  E KOMITETIT PER POLITIKE DHE FINANCA

 E njejta eshte e hapur per publikun dhe ne te munde te prezentojne qytetaret e interesuar.

 

      Jeni te mirepritur !

 

                                    Nga Zyra komunale per Informim publik

 

më shumë...

Komuna e Kllokotit inkurajon bizneset që të investojnë përmes partneritetit publiko –privat
13 tetor 2014
 Logo-Klokot-(1).png
 Përfaqësuesit e Komunës së Klllokotit, bizneseve, shoqërisë civile si dhe përfaqësuesit e departamentit për partneritet publiko –privat të Ministrisë së Financave të Kosovës, janë pajtuar se realizimi i projekteve përmes partneritet publiko privat, është një mundësi e mirë për zhvillimin ekonomik të komunës së Kllokotit. 
 
Ata në një debat me temë “Partneriteti Publiko –Privat –mundësitë dhe sfidat” , të organizuar nga OJQ Elita- Viti, në bashkëpunim me Komunën e Kllokotit dhe në përkrahje të Ambasadës së SHBA-ve në Prishtinë, kanë vlerësuar se Komuna e Kllokotit, ka potencial për realizimin e projekteve përmes partneritetit publiko –privat, pasi si komunë e re ka pasuri të mëdha natyrore. 
 
Kryetari i komunës, Sreçko Spasiq, pasi ka vlerësuar lartë organizimin e kësaj tryeze, ka theksuar se kjo tryezë është një mundësi e mirë që komuna bashkërisht me bizneset të diskutoi mundësinë e investimeve të përbashkëta ku mund të përfitojnë qytetarët. Ai ka thënë se pasuritë që ka komuna e Kllokotit, janë një mundësi e mirë për iniciativa të përbashkëta në realizimin e projekteve ku përfitojnë qytetarët.
 
Ndërsa Hasan Rashiti, nënkryetar i komunës , ka theksuar se komuna e Kllokotit, ka resurse të mëdha natyrore, si ujin mineral dhe termal,tokën me bonitet të lartë, por edhe mundësi tjera që mundësojnë investime ku mund të përfitojnë bizneset dhe qytetarët.
 
   Ndërsa, Mustafë Hasani, zyrtar i  departamenti për PPP në Ministrinë e Financave, ka thënë se Kosova tani më e ka të rregulluar me ligj mundësinë e investimeve përmes partneritetit publiko –privat, dhe se për këtë qëllim është themeluar edhe departamenti i veçantë që u ndihmon komunave për të realizuar projekte përmes këtij partneriteti. Ai ka thënë se edhe pse partneriteti publiko –privat është diçka e re në Kosovë,deri më tani janë realizuar shumë projekte që kanë rezultuar edhe si të suksesshme. 
 
                                                                      Nga Zyra per Informim e Komunes se Kllokotit

 
 
më shumë...

Njoftim për Regjistrim të Bujqësis
09 tetor 2014

Logo-Klokot.png   

Të dashur Kryetarët e anëtarëve të regjistrimit komunal komisioneve të regjistrimit të bujqësisë

Bashkëlidhur keni dy dokumente Excel

1.    Lista e kandidatëve që kanë aplikuar për regjistruesit për regjistrimin e bujqësisë

2.    Lista e Përgjithshëm me informacion të detajuar.

Të gjithë kandidatët të cilët kanë aplikuar për regjistruesit bujqësore regjistrimit ishin të ftuar në provë me shkrim që do të mbahet të shtunën 11 2014 tetor.Për vendndodhjen dhe mirëmbajtjen e testimit me shkrim Ju do të njoftohet menjëherë nga Komiteti Komunal i Regjistrimit të Bujqësisë, në çdo komunë.

Lista e parë është ajo që duhet të publikohet nga OPCs në komunë dhe në faqen e internetit të komunës. Në varësi të kapaciteteve të dhomë në dispozicion të komunës përcaktohet nga grupi madhësi-numri i aplikantëve për provë. Kohëzgjatja e testit do të jetë 60 minuta. Në bazë të kësaj kohëzgjatje do të përcaktojë kushtet e grupeve të tjera. Është e dëshirueshme që të përdorin një sallë më të madhe të numrit të grupeve dhe ndërrime sa më të ulët të jetë e mundur. Listat duhet të publikohen në të e martë, 2014/10/07 deri në fund të punës.

Pyetësori dhe Operacioni Lista e Bujqësisë mund të gjenden në faqen e internetit të Agjencisë të Statistikave të Kosovës. Pyetjet në testin me shkrim do të jetë nga këto dy dokumente.Excel-icon.pngLista perfundimtare e kandidateve

 

më shumë...

Komuna e Kllokotit në mesin e komunave përfituese të projektit të madh të Demos-it
19 shtator 2014
              IMG_7948-(1).jpgKomuna e Kllokotit  në mesin e  komunave përfituese të projektit të madh të Demos-it

 

Komuna e Kllokotit  në mesin e 17 komunave të Kosovës  është pjesë e  projektit të Demos-it të financuar nga Ambasada Zvicrane.Projekti është i dedikuar  në këto fusha: shërbime publike,menaxhim të mbeturinave,menaxhim financiar dhe demokraci lokale.

Kriter primar për të qenë përfitues të këtij projekti të madh ka qënë përformanca e komunve  në ofrimin  e shërbimeve ndaj qytetarëve .

IMG_7927.jpg
Projekti do të zgjasë paralel me mandatet e Kuvendeve komunale dhe  Kryetarëve të komunave, që është një mundesi shumë e mirë  për komunat përfituese të këtij projekti madheshtor që të përmirsojnë sherbimet  për qytetarët.

Në ceremoninë e nënshkrimit  të këtij memerandumi,pjesmarrës ishin krerët e 17 komunave fituese të këtij projekti ,nënshkrimi I këtij projekti u bë në mes menaxherit të Demos-it, Norbert Pijls dhe krerëve komunal.

Në këtë rast, Shefi i kabinetit te kryetarit te  Komunës së Kllokotit, Nebojsha Vesiq,Strecko tha:Falenderoj Demos-in,Ambasaden Zvicranë për përkushtimin e tyre maksimal  për të ofruar sherbime sa më të mira për qytetarët e Kosovës, është një  rëndësi e veqant  për komunën e Kllokottit që ky bashkëpunim 4 vjeçar do të refletojë drejtëpërdrejtë në ngritjën e cilsisë së shërbimeve në komunën tonë.


                                                                                                  Nga Zyra per Informim e Komunes se Kllokotit

më shumë...

 

Hyrja


Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Anketë


Telefonat me rëndësi

contact.jpg


KllokotPytesor A ju pelqen uebfaqja e Komunes tonë ?