Mirësevini në Mitrovicë


Faqja e Mitrovices do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftimet

lista-tatim-ne-prone.jpg

 raportet-komunale.jpg
udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Qasje në E-mail zyrtar

web-mail.jpg

Vendimet e KK-Mitrovicë

WEB---vendimet.png

Regulloret e KK-Mitrovicë

Regulloret.jpg

Shpallje dhe Njoftime KK-Mitrovicë

Shpallje-Njoftime.jpg

Shpallje dhe Njoftime - Drejtoria Prokurimit - Mitrovicë

Drejtoria-e-Porkurimit---llogo-(1).jpg


download-(2).jpg
Raporti i akcioni "Ndihmo edhe TI"


               Regjistrimi i Bujqësisë
 

Lajme

Në Shupkofc ndërtohet pishinë gjysmë olimpike
25 mars 2017
 
unnamed-(6).jpgEdhe një bashkëvendës që punon dhe jeton  në Austri ka vendosur të investoj në Mitrovicë paratë e kursyera dhe kështu të ndihmoj në zhvillimin e ekonomik të komunës dhe punimin e të rinjve
 
më shumë...

Në Mitrovicë u mbajt Konferenca rajonale për zhvillimin e Sektorit Privat
24 mars 2017
 
unnamed-(4).jpgNë kuadër të “Ditët e Biznesit të Vogël 2017”, në Mitrovicë është mbajtur Konferenca Rajonale Informuese për Zhvillimin e Sektorit Privat, në ët cilën morën pjesë Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, kryetari Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri,  ministrat Hykmete Bajrami, e Avdullah Hoti, zëvendës ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Safet Kamberi, drejtues të agjencioneve të ndryshme dhe biznesmenë nga rajoni i MItrovicës
më shumë...

Shkolla e mesme e mjekësisë “Xheladin Deda” shënoi 70 vjetorin e themelimit të saj
24 mars 2017
 
17500540_1698746263751508_1190400752_o.jpgShkolla e Mesme e Lartë e Mjekësisë  “Xheladin Deda” në Mitrovicë, ka shënuar të premten 70 vjetorin e themelimit të saj.  Në manifestimin e mbajtur në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica”, morën pjesë  nënkryetari i komunës, Faruk Mujka, drejtori i Drejtorisë së Arsimit, Skender Avdiu, Fidan Ademi drejtori i DKRS-së, përfaqësues të Ministrisë së Arsimit, nxënës, mësimdhënës dhe prindër
më shumë...

Në Kqiq të Madh u hap dega e bibliotekës “Latif Berisha”
24 mars 2017
 
unnamed-(1).jpgMe hapjen e degës në Kqiq të Madh, Biblioteka e Qytetit “Latif Berisha”, ka shënuar Ditën e saj, që është 24 Marsi, dita kur në vitin 1999 filluan bombardimet e NATO-s ndaja caqeve të ushtrisë dhe policisë serbe që po e mbanin Kosovën të pushtuar e të robëruar dhe kur  policia kriminale serbe vrau në shtëpinë e tij atdhetarin, shkrimtarin, intelektualin dhe udhëheqësin politik, Latif Berisha
më shumë...

Përkujtohet atdhetari Latif Berisha
24 mars 2017
 DSC_0279-(1).JPG
Kryetari i komunës, Agim Bahtiri dhe  nënkryetari Faruk Mujka, me bashkëpunëtorë të tjerë, kanë bërë homazhe pranë varrit të atdhetarit të shquar Latif Berishës, në Smrekonicë më shumë...

Kryetari Bahtiri, vizitoi Qendrën e Mjekësisë Familjare në Mitrovicë
23 mars 2017
qkmf-2.pngKryetari i Komunës, Agim Bahtiri, i shoqëruar nga nënkryetari Faruk Mujka dhe  drejtoresha e Drejtorisë së Shëndetësisë, Vlora Haxhimedi, ka inspektuar repartet e Qendrës Kryesore të  Mjekësisë Familjare (QKMF), ku nga drejtuesit dhe personeli mjekësor është njoftuar për  kushtet e punës  dhe ofrimin e shërbimeve mjekësore për qytetarë
më shumë...

Save the Children do të realizoj projekte të rëndësishme edhe në të ardhmen në Mitrovicë
23 mars 2017
 
untitled.pngKryetari i komunës, Agim Bahtiri dhe drejtori i Drejtorisë së Arsimit, Skender Avdiu, kanë pritur në një takim drejtorin për Kosovë të Organizatës “Save the Children”, Ahmet Kryeziu, me bashkëpunëtorë, me të cilët kanë biseduar për projektet në realizim e sipër, për rezultatet e arritura në zbatimin e  memorandumit të bashkëpunimit të nënshkruar më 2016  dhe për mundësitë e thellimit të bashkëpunimit në të ardhmen
më shumë...

UNICEF mbështet projektet e komunës në fushën e shëndetësisë
23 mars 2017
 unnamed-(2).jpg Nënkryetari i komunës Faruk Mujka, ka pritur në  një takim përfaqësuesin e UNICEF-it James Mugaju, me bashkëpunëtorë e tij, me ç’rast kanë biseduar    në lidhje me  projektin për vizitat  mjekësore nënave lehonë dhe foshnjave,  nëpër shtëpitë e tyre. Në takim morën pjesë  drejtoresha e Drejtorisë së Shëndetësisë, Vlora Haxhimehmeti, u.d. drejtori i QKMF-së, Dr. Vllaznim Hoti dhe kryeinfermierja në  QKMF,  Rukije Hajdari Pllana
 
më shumë...

Diskutimi publik për ridestinimin e hapësirës përreth Shkollës së Muzikës, do të vazhdoj
23 mars 2017
 DSC_0126-(1).JPGRreth 100 qytetarë, përfaqësues të OJQ-ve e shoqërisë civile, përfaqësues të institucioneve e të tjera, kanë marrë pjesë në  Diskutimin  Publik lidhur me Shqyrtimin e idesë së Projektit për Ridestinimin e Zonës Urbane F1/3, Parcela me nr 1600, 1600-1, me Objektin Ekzistues (ish Shëpia e Armatës Jugosllave), me nr. 1600-1-190-0, nga Destinimi sipas PRRU ”Qendra”, që janë institucione publike, në destinimin me përmbajtje Objekte Ekonomike-Garazhe Etazhore, organizuar nga Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e Komunës

 
më shumë...

Njoftim - Mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës - Seanca e 42
23 mars 2017
Llogo-komona.jpg
Nr. 02-060/01-0021602/17 dt. 21.03.2017KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Mitrovicë
 
Në zbatim të nenit 43, paragrafi 1, dhe nenit 44, paragrafët: 1 dhe 2, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisje lokale; nenit 30, paragrafi 8, dhe nenit 33, paragrafi 6, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; respektivisht nenit 3, paragrafët: 3, 7 dhe 8, të Rregullores Komunale për punën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të enjten më dt. 30.03.2017: 
 
T H Ë R R E T
Mbledhjen e rregullt të Kuvendit të Komunës
Seanca e 42
 
më shumë...

 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

faktuart-e-tatimit-ne-prone-online.jpg

Hyrja


Statuti i Komunës

ikona-statuti-i-komunes-se-Mitrovices.jpg
 
Plani i veprimit për Transparenc në Komunë
Plani-i-veprimit-per-transparenc-ne-komune.jpg

 Plani Lokal Antikorrupcion Gjendja Civile - Online

untitled.bmp
APLIKO ONLINE

Raportet e Auditimit
 

Buxheti i Komunës së Mitrovicës

Mitrovica-(1).jpg

Kanali Informativ në YouTube

youtube-logo-tv-(1).jpg


Faqja zyrtare në Facebook 

ikona-facebook.jpg

KomunaMItrovices Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale
 
997
 
939
 
247

Bookmark this page to:Shto në Yahoo MyWeb Shto në Yahoo Bookmarks Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Promovimi i të drejtave gjuhësore në Kosovë


RAPORTO ANKESËN

Ndreqe-600x400.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale.jpg