Infrastrukturë

Investime të mëdha në infrastrukturë

Janë ndërtuar mbi 170 rrugë të ndryshme në qytet dhe në zonat rurale, të cilat kanë përmirësuar dukshëm cilësinë e jetës së qytetarëve.

Gjatë dy viteve janë investuar mbi 22 milionë euro në ndërtimin e rrugëve. Ka nisur realizimi i një pjese të unazës së brendshme të qytetit, që është një projekt madhor.
.............................................................................................................................................
Ndërtimi i rreth-rrotullimit në lagjen "Arbëri"

rrethiii-1-(1).jpg 2-(1).jpg 3-(1).jpg
4-(1).jpg 5-(1).jpg 6-(1).jpg
7-(1).jpg 8-(1).jpg 9-(1).jpg

.............................................................................................................................................
Rregullimi i rreth-rrotullimit në lagjen "Ulpiana"

rrethi_ulpian1_thmb-(1).png rrethi_ulpian.bmp

.............................................................................................................................................
Ndërtimi i rrugës "Vllezërit Fazliu"

1.jpg 2-(2).jpg 3-(3).jpg
4-(2).jpg 5-(2).jpg 6-(2).jpg

.............................................................................................................................................
Lidhja e rrugës "Vëllezërit Fazliu" me unazën Qendër

v_fazliu_thmb.png

.............................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës "Hajdar Dushi", lagja "Qendër"

1-(2).jpg 2-(3).jpg

.............................................................................................................................................
Ndërtimi i rrugës “Malush Kosova”, lagja e "Spitalit"

1-(3).jpg 2-(4).jpg

.............................................................................................................................................
Ndërtimi i rrugës “Muharrem Fejza” në lagjen "Mat"

mat3_thmb.jpg 2-(5).jpg 3-(4).jpg

.............................................................................................................................................
Ndërtimi i rrugës në fshatin "Gllogovcë”

1-(4).jpg 2-(6).jpg 3-(5).jpg

.............................................................................................................................................

Ndërtimi i rrugës “Dheu i Kuq- Gllogovicë-Hajkobillë”
në fshatin "Prapashticë"
1-(5).jpg 2-(7).jpg

.............................................................................................................................................
Ndërtimi i rrugës në Ballaban

1-(6).jpg

.............................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës “Tahir Meha” në lagjen "Vreshta"

1-(7).jpg

.............................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës : “Nysret Krasniqi” në lagjen "Gallapi"

1-(8).jpg

.............................................................................................................................................
Ndërtimi i rrugës “Xhelal Hajda” në lagjen "Arbëria"

1-(10).jpg

.............................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës dhe trotuareve, rruga "Asllan Pireva"
në lagjen "Kodra e Trimave"

1-(12).jpg

.............................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës “Asllan “Ibrahim Kelmendi”
në lagjen "Kodra e Triamve"

1-(13).jpg

.............................................................................................................................................
Rregullimi i parkingut tek varrezat e qytetit në lagjen "Arbëria"

1-(14).jpg 2-(8).jpg 3-(6).jpg

.............................................................................................................................................
Rregullimi i shtigjeve për këmbësor në lagjen "Ulpiana"

parku_ulpian2_thmb.png parku_ulpian3_thmb.png parku_ulpian4_thmb.png

.............................................................................................................................................
Rregullimi rrugës unazore në lagjen "Arbëria"

1-(16).jpg 2-(9).jpg 3-(7).jpg

...............................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës “Jan Kukuzeli” në lagjen "Vreshta"

jankuzeli_thmb.jpg

...............................................................................................................................................
Rregullimi i rrugëve me beton në lagjen "Vreshta"

vreshta2_thmb.jpg

.............................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës “Kuvendi i Bujanit” në lagjen "Tasligje"

1-(17).jpg

...............................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës “Rasmi Kiçina” në lagjen "Tasligje"

1-(18).jpg

..............................................................................................................................................
Rehabilitimi i dheut rrëshqitës në lagjen "Velani"

1-(19).jpg

..............................................................................................................................................
Ndërtimi i rrugës mbi kolektor në lagjen "Gallapi"

1-(20).jpg

..............................................................................................................................................

Rregullimi i kolektorit të ujërave të zeza, "Fusha e Pajtimit"
në lagjen "Gallapi"
1-(21).jpg 2-(10).jpg 3-(8).jpg
4-(3).jpg 5-(3).jpg  
..............................................................................................................................................
Mbulimi i kolektorit të ujërave të zeza në lagjen "Çamëria"
1-(22).jpg 2-(11).jpg 3-(9).jpg 4-(4).jpg
..................................................................................................................................................................
Ndërtimi i rrugës “Murat Gjaka” në lagjen "Gallapi"
1-(23).jpg 2-(12).jpg
...................................................................................................................................................................
Ndërtimi i objektit të banimit për rastet sociale në lagjen "Gallapi"
1-(24).jpg
....................................................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës “Mentor Retkoceri” në lagjen "Kodra e Triamve"
1-(25).jpg 2-(13).jpg
...................................................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës “Asllan Pireva” dhe “Niketë Daradani”
në lagjen "Kodra e Trimave"
1-(26).jpg
...................................................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës dhe trotuareve tek varrezat e qytetit
1-(27).jpg 2-(14).jpg 3-(10).jpg 4-(5).jpg
....................................................................................................................................................................
Ndërtimi i rrugëve në viset rurale
1-(28).jpg 2-(15).jpg
...................................................................................................................................................................
Rregullimi i rrugëve, trotuareve dhe vendparkingjeve në lagjen "Qendër"
1-(29).jpg 2-(16).jpg 3-(11).jpg
...................................................................................................................................................................
Ndërtimi i objektit të komunës në lagjen "Arbëria"
1-(30).jpg 2-(17).jpg
...................................................................................................................................................................
Ndërtimi i parkingut pran QMF-së, lagja "Kalabria"
1-(32).jpg
...................................................................................................................................................................
Rregullimi dhe asfaltimi i rrugës “Slivovë- Viti e Marecit”, fshati "Marec"
1-(33).jpg 2-(18).jpg
....................................................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës “Ohri” në lagjen "Vreshta"
1-(35).jpg
...................................................................................................................................................................
Rregullimi i rrugës “Kolenel Fuad Dibra” në lagjen "Vreshta"
1-(36).jpg
...................................................................................................................................................................